En bra städfirma är en trygghet

När man anlitar någon för att städa i sitt hem kan det kännas otryggt om man inte känner full tillit till dem som har tillgång till ens bostad. Därför är det mycket viktigt att anlita en städfirma som man litar fullt ut på.

Det är inte ovanligt att människor tänker på det värsta möjliga scenariot och vet man att någon man inte känner har en nyckel till ens hem kan det lätt dyka upp tankar om att denne skulle ta sig in i bostaden när man sover eller gömma sig där och överrumpla en när man kommer hem.

För att slippa sådana tankar är en bra kontakt med sin städfirma värt att ha. Känns det som man känner den som städar hemma tänker man förmodligen inte på det så mycket. Ofta har någon familjemedlem eller vän nycklar till ens bostad och det kryper sällan in några tankar om att denne skulle dyka upp mitt i natten och skada en.

Däremot om en främling har samma tillgång kan hjärnan lätt spinna på den lilla risk som finns att denne främling faktiskt är en våldsbenägen galning som kommer kväva dig när du sover.

vis städfirma i stockholmDet är högst otroligt att något sådant händer men hjärnan arbetar konstant för att skydda oss mot alla sorters hot mot vår trygghet och om hjärnan vet om en liten risk vill den peka ut risken för oss så vi är medvetna om den.

Har man en och samma städare från städfirman hemma hos sig varje gång kan man se till att vara hemma ibland när denne städar. Då får man en känsla för vad det är för typ av människa och hjärnan kan slappna av mer i att det faktiskt är en vanlig människa och ingen iskall psykopat man har att göra med. Verkar det vara en iskall psykopat rekommenderar jag att man byter städfirma omgående!

I 999 fall av 1000 eller ännu fler så kommer det vara en vanlig människa man har att göra med. Att veta detta gör att man kan känna sig mer avslappnad med sin städning och städfirma och inte oroa sig över sin trygghet i sitt hem. Är det en seriös städfirma man anlitat så har de oftast gjort ett utdrag ur brottsregistret hos en flyttstädningsfirmaistockholm.se.

Kan man lita på sin städfirma för städning är det istället en stor trygghet, då kan man resa utomlands vetandes att städfirman kommer till ens hem och städar och man kan be dem tömma brevlådan så inte några inbrottstjuvar märker att man är borta.

Att anlita en städfirma som har godkänd F-skatt och som tar betalt vitt är ett måste vid städning. Det är dessutom oftast inte ens dyrare än att anlita städare svart då man kan använda sig av ROT-avdraget som innebär att man kan dra av 50 % på arbetskostnaden vid städning och städning är i princip bara arbetskostnad. Man använder inte särskilt mycket material när man städar så man kan tänka sig att man kan dra av åtminstone 40 % av den totala kostnaden!

Så lägg några extra minuter på att hitta städfirman för dig, som du känner personlig kontakt med så kan du kännare dig tryggare.