De bästa ansiktsbehandlingarna för att se yngre ut 

Huden är en utmärkt reflektor av vad som händer inuti kroppen. När du ser bra ut på utsidan är det ett tecken på att du förmodligen mår bra på insidan. Nästan alla vill ha ett ungdomligt och “levande” utseende. Men med den naturliga åldrandeprocessen som kommer genom åldern kan det vara svårt att se ungdomlig ut. Ansiktsbehandlingar är ett perfekt sätt att bli av med rynkor och linjer – så att du ser yngre ut och får en fräsch och lyster hud. 

I den här artikeln har vi samlat de bästa ansiktsbehandlingarna som får dig att se yngre ut i år. 

  1. Den snabba ansiktsbehandlingen – Botox

Botox är ett populärt kosmetiskt ingrepp som lindrar muskelspänningen i ansiktet som orsakar rynkor. Även om det inte anses vara en “mildare” procedur jämfört med våra andra tips i den här artikeln, så är det förmodligen den mest välkända. Den kräver någon operation och kan utföras snabbt. Vanligtvis ser du resultatet inom loppet av 2-14 dagar. Men effekten håller i i enbart upp till 6 månader, så för att behålla ditt ungdomliga utseende kan du behöva göra proceduren två gånger om året. 

  1. Den naturliga ansiktsbehandlingen – kemisk peeling

ansiktsbehandling & hudvård: Kemisk peeling är ett utmärkt alternativ om du vill avstå från mindre grepp som till exempel Botox. Denna ansiktsbehandling hjälper dig att återfå din ungdomliga lyster med hjälp av olika syror som appliceras på huden. Den tar effektivt bort det yttersta hudlagret och lämnar dig med en fräsch och glödande hud. Därutöver tar den bort gamla döda celler i ansiktet, som är kända för att orsaka rynkor och ge upphov till andra tecken på åldrande. Utöver att effektivt ta bort rynkor, så kan en kemisk peeling användas för andra ändamål. Som till exempel för att behandla akneärr, ojämn pigmentering, grov hud, och solfläckar/skador. 

  1. Den nya teknologin – Plasma pen

En utav de senaste, revolutionerade, ansiktsbehandlingarna är genom att använda en så kallad plasma pen. Pennan är belagd med ett sterilt bläck som bildar en liten sårskorpa efter att den har applicerats på huden. Den fungerar bra på rynkor, slappna ögonlock och vårtor. Därutöver verkar den bra på acneärr, kråksparkar och bristningar. Sårskorporna på kroppen faller av efter fem till sju dagar  

  1. Avancerad nålbehandling – Dermapen

Vårt sista tips är en avancerad behandling med nålar som heter Dermapen. Denna procedur bidrar till att öka hudens naturliga kollagentillväxt. Behandlingen utförs med hjälp av en penna som har nålar som ger en kontrollerad skada på huden. När huden reparerar skadan så producerar den en nytt lager kollagen. Dessa behandlingar hjälper till att reparera slapp, rynkig och åldrad hud samt minska ärr. De kan också användas för en mängd andra ändamål som att förhindra uppkomsten av förstorade porer och acne.